תכנית Switchmed Blue Economy סיימה את המחזור השני שלה בהצלחה

תכנית Switchmed Blue Economy, התוכנית לפיתוח יזמות ממוקדת בכלכלה כחולה של בית הספר למדעי הים ע"ש ליאון צ'רני ומעבדות החדשנות של האוניברסיטה – HIL, סיימה את המחזור השני שלה באירוע בו הציגו 9 מהמשתתפים/ות את המיזמים שלהם/ן בפני פאנל של שופטים/ות.
שלושת המיזמים הזוכים הם:
ד"ר אושרת בן חמו על המיזם: חיית מודל אלטרנטיבית למחקר מדעי וקליני.
ד"ר טל לוצאטו-כנען על המיזם: מרכז רב תחומי למטבולומיקה.
אמיר דיין על המיזם: רובוט אוטונומי לאיסוף מיקרופלסטיק.

את המיזמים שפטו נציגי/ות השותפים ונותני החסות של התוכנית:
שרון אללוף, מנהלת ESG בנק הפועלים; יוני איזקוב, בעלים ומנכ"ל של קבוצת קוראל; הילה ארנרייך, מנהלת המרכז הלאומי לכלכלה כחולה; אתי פינקלשטיין, מנהלת תכנית האקסלרטור במרכז היזמות של אוניברסיטת ת"א; אור חביב, שותף וראש מחלקת החדשנות בקרן ההשקעות "אריאלי קפיטל";איתי טנגר, מייסד שותף, קרן ים.

תכנית Switchmed Blue Economy, בה השתתפו השנה 20 משתתפים/ות כללה תשעה מפגשי תוכן בעולמות היזמות והפיתוח העסקי, לצד תוכן הממוקד בכלכלה כחולה, צמצום הפגיעה בסביבה הימית ושמירה על ערכי קיימות. במהלך המפגשים, כל משתתף/ת בנה/תה תכנית לפיתוח מיזם בליווי אישי, תוך יישום של עקרונות הכלכלה המעגלית.

אורחת הכבוד של מפגש הסיום הייתה הגב' נואליה מרטינז (Martínez Noelia), מובילת תוכנית סוויצ'מד של האיחוד האירופי.

לכתבה באתר יוזמת סוויצ'מד של האיחוד האירופי