ממשיכים בדרך שלנו לייצר אימפקט חברתי וסביבתי אמיתי בהנגשת הידע על הים ובמטרה להעלות את המודעות לשמירה על הסביבה הימית והחופית

אנו מלווים את מגמת מדעי הים במקיף ג' באשדוד מאז הוקמה לפני שלוש שנים. סטודנטים שלנו מובילים גם את הוראת מדעי הים במקיף ג' והתלמידים במגמה מעורבים במחקר ארוך שנים על אוכלוסיית הדולפינים המקומית. למשל, כאשר מגיע דולפין או כריש לנתיחה שלאחר המוות בתחנת המחקר באשדוד, התלמידים מקבלים הסבר על הכריש או הדולפין ועל הליך הנתיחה, שמטרתה לקבוע את סיבת המוות. את המחקר ואת שיתוף הפעולה מוביל ד"ר אביעד שיינין, מנהל תחום טורפי על בתחנת מוריס קאהן לחקר הים, ביה"ס למדעי הים, עם המרכז לחינוך וספורט ימי אשדוד והמרכז ורשות הספורט העירונית אשדוד, במטרה לחזק את המחקר הימי בחלק הדרומי של ישראל ואת שיתוף פעולה עם אוניברסיטת חיפה, בית הספר למדעי הים ע"ש צ'רני ותחנת מוריס קאהן לחקר הים.