פיץ' מעלית? גם באקדמיה! בית הספר למדעי הים הצטרף למיזם העולמי של הנגשת המחקר באמצעות תחרות תחרות Three Minute Thesis

השבוע, דוקטורנטיות ודוקטורנטים מבית הספר למדעי הים ע״ש צ׳רני ומהפקולטה למדעי הרווחה והבריאות באוניברסיטת חיפה קיימו את שלב הגמר של תחרות Three Minute Thesis. ששת הסטודנטים שעלו לגמר הציגו מחקרים רב תחומיים בשלוש דקות בלבד תוך הצגת שקף בודד. הצגות המחקרים דורגו ע״י שלושה שופטים מביה״ס למנהל עסקים, הפקולטה למדעי הטבע ומשרד הנשיא וע״י הקהל, והזוכים קיבלו כפרס – מימון ההשתתפות בפגישות מומחה לתגבור מיומנות התקשורת. שלושת הזוכות והזוכים הם:
מקום ראשון – מלכה דורון, בהנחיית פרופ' ישראל (איסי) דורון, החוג לגרונטולוגיה, הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות
מקום שני – עומרי נהור, בהנחיית ד"ר טל לוצאטו כנען, החוג לביולוגיה ימית, ביה"ס למדעי הים
מקום שלישי – יארא סוסאן, בהנחיית פרופ' דניאל שר, החוג לביולוגיה ימית, ביה"ס למדעי הים