החוג למדעים גאו-ימיים ע''ש ד''ר משה שטראוס

WP 20161030 002

תוכנית לקבלת תואר דוקטורט (Ph.D)

יו"ר ועדת ד"ר: ד"ר רויטל בוקמן

מס' מסלול: 224301-17-01

תנאי קבלה

מסלול יתקבלו תלמידים מצטיינים בעלי תואר שני (M.Sc. או תואר מקביל) במסלול עם כתיבת תזה במדעי כדור הארץ, גיאולוגיה, גיאופיסיקה, מדעי הים, או במדעים הקשורים לתחומים אלה, ממוסד מוכר להשכלה גבוהה בארץ או בחו"ל. תלמידים מצטיינים בעלי תואר שני מתחומים אחרים אשר יעמדו בתנאי הקבלה, יחויבו בלימודי השלמה לפי החלטת הוועדה החוגית ללימודי תואר שלישי. יתקבלו תלמידים בעלי ציון ממוצע כללי של 90 לפחות בתואר מוסמך, כאשר הציון על עבודת התזה הוא 90 לפחות. תלמידים שמאמר ממחקר המוסמך שלהם התפרסם (ושהם רשומים עליו כמחבר ראשון) או כתב-יד שנשלח לפרסום בכתב-עת מדעי בינלאומי עם שיפוט, יזכו לעדיפות בקבלה.

תכנית המחקר והלימודים

משך תכנית המחקר והלימודים יהיה ארבע שנים. לקבלת התואר "דוקטור לפילוסופיה" ידרשו התלמידים למלא את התנאים הבאים:

עוזרת מנהלית לראש החוג:

Courtesy of of The Leon H. Charney School of Marine Sciencesגב' ענת אוברלנדר, עוזרת מנהלית לראש החוג

טל': 972-4-8288794+
דוא"ל:  margeo@univ.haifa.ac.il
א' - ה': 09:00 - 13:00

החוג למדעים גאו-ימיים ע''ש ד''ר משה שטראוס, חדר 283, הבניין הרב תכליתי, אוניברסיטת חיפה.
שד' אבא חושי 199, הר הכרמל, חיפה 3498838

© 2017 Leon H. Charney School of Marine Sciences. All Rights Reserved.